Nederlands Opleidingsinstituut voor EFT Toepassingen
/

 

 

Novet zegel gecertificeerde EFT behandelaren


Gecertificeerde EFT behandelaren die de Novet opleiding voor professsionele toepassing van Gold Standard EFT™ en het certificeringstraject met succes hebben afgerond hebben een rode pin op de kaart. Als je op een pin klikt zie je de gegevens van de gecertificeerde EFT behandelaar.

Novet zegel kandidaat gecertificeerde EFT behandelaren


Kandidaat gecertificeerde EFT behandelaren hebben minimaal blok 1 t/m 4 afgerond en zijn bezig met de rest van het Gold Standard EFT™ certificeringstraject. Zij worden op de kaart aangegeven met een blauwe pin. Als je op een pin klikt zie je de gegevens van de kandidaat EFT behandelaar.

Instructie voor zoeken: typ de plaats in de zoekbalk rechtsboven in de balk van de kaart. Vergroot het gebied dat je wilt bekijken door te scrollen of door op de + (links boven in de kaart) te klikken. Door met het 'handje' op de kaart te schuiven, houd je het gebied in het midden. Druk op een pin voor informatie. Let op aub: op sommige locaties werken meerdere EFT behandelaren. Er staat dan bv. "1 of 2" rechtsonder in het venstertje dat opent als je op de pin klikt.


Disclaimer:
Novet certificeert de beheersing en de professionele toepassing van de methodiek EFT en niet de deskundigheid van de coach, therapeut of behandelaar die je op het oog hebt. We raden je dan ook aan om zelf te onderzoeken of de achtergrond, ervaring en deskundigheid van de beoogde EFT behandelaar voldoet aan de eisen die je daar zelf aan wilt stellen. Dit valt buiten de verantwoordelijkheid van Novet.