Nederlands Opleidingsinstituut voor EFT Toepassingen
/

 

 

Cursus EFT als zelfhulpmiddel

Wie zou je zijn als je niet meer gebukt gaat onder je (negatieve) verleden. Hoe zou je wereld eruit zien? Je snapt verstandelijk wel dat wat gebeurd is, achter je ligt en dat je het los kunt (moet) laten. Maar hoe doe je dat? Je hebt er al veel over gepraat en gedacht, maar je hebt gemerkt dat negatieve gebeurtenissen niet veranderen door het erover te hebben.

Als je vrij wilt zijn van je verleden, dan is het tijd voor Gold Standard EFT™. Wat doet EFT? Het haalt de negatieve emotionele lading af van de gebeurtenissen die je dwars zitten en hinderen. Je herschrijft natuurlijk je geschiedenis niet, maar je zit er ook niet meer emotioneel aan vastgeplakt. En daardoor kun je anders reageren op en anders omgaan met mensen en gebeurtenissen in het nu. Laat je verrassen hoe relatief eenvoudig je zelf heel veel kunt oplossen met EFT. Wij als trainers hebben dat allemaal ervaren en meegemaakt en gunnen jou dezelfde vrijheid.

Het grote voordeel van EFT is dat je de basistechniek zelf kunt leren om je stressgerelateerde klachten (die je overhoudt aan je negatieve verleden) aan te pakken en vaak helemaal op te lossen. Hiermee stijgt EFT ver uit boven andere technieken en therapieën en ben je niet meer afhankelijk van anderen. Natuurlijk kun je altijd een EFT behandelaar inschakelen als je geen vooruitgang boekt of je probleem te groot vindt om het zelf te doen.


agenda EFT cursus