Nederlands Opleidingsinstituut voor EFT Toepassingen
/

 

 

Novet geeft in Nederland sinds 2009 opleidingen voor professionele toepassing van EFT met certificatie, supervisie en Masterclasses. Er is daardoor in Nederland een kwalitatief netwerk van EFT behandelaars ontstaan waar men met een gerust hart naar doorverwijst. Gezien de nood aan een dergelijk netwerk in Vlaanderen, hebben we besloten om over de grenzen heen samen te werken. Sinds 2014 is Novet ook actief in Vlaanderen.


Wat betekent dit voor jou?

Je kunt ook in Vlaanderen de opleiding voor professionele EFT toepassing volgen. Deze opleiding is gebaseerd op de "Gold Standard EFT van grondlegger Gary Craig en voldoet tevens aan de internationale Aamet normen.

De blokken 1 t/m 3 komen grotendeels overeen met wat vroeger level 1 t/m 3 genoemd werd. De verdere uitbouw van de blokken 4 & 5 zijn een uniek initiatief van Novet, waardoor de hoge afstudeerkwaliteit wordt gewaarborgd.

Na certificatie ben je duidelijk en eenvoudig te vinden op de Novet website onder "EFT behandelaren".

Je kunt deelnemen aan de jaarlijkse nascholingen, workshops en evenementen zoals de Masterclass.

Je maakt deel uit van een snel groeiend en actief netwerk van goed opgeleide EFT behandelaren.


Novet staat voor professionaliteit

Novet heeft een zeer gedegen opleiding voor professionele toepassing van  EFT ontwikkeld geschikt voor psychotherapeuten, coaches, artsen, psychologen en andere beroepsgroepen die met mensen werken. De professionals die aan alle eisen voldoen worden Novet gecertificeerd EFT behandelaar. Novet draagt uiteraard zorg voor adequate jaarlijkse bijscholing en supervisie.

Naast de  Novet  opleiding voor professionele toepassing van EFT, biedt Novet ook cursussen aan in EFT als zelfhulpmiddel voor  mensen die zichzelf willen bekwamen in EFT.

De EFT opleiding die door Novet gegeven wordt, is een stevige basis voor het professioneel toepassen van EFT. De Novet gecertificeerde EFT behandelaar biedt zijn cliënt of patiënt een veilige en betrouwbare behandeling waarmee psychologische en lichamelijke klachten, die samenhangen met stress en trauma, succesvol kunnen worden aangepakt.


Novet ondersteunt Stichting EFT: het platform voor alle informatie over EFT.