Nederlands Opleidingsinstituut voor EFT Toepassingen
/

 

 

Kosten Novet opleiding

  • De EFT opleiding kost in 2018/2019: blok 1 t/m 3 € 450,- (excl. 21% btw) per blok, blok 4 € 500,- (excl. 21% btw), blok 5 € 550,- (excl. 21% btw, incl. examen). Betaling per blok vooraf.

  • De jaarlijkse kosten voor vermelding op de landkaart op de website zijn € 25,- excl. 21% btw per kalenderjaar. Deze kosten worden het kalenderjaar na de start van de vermelding op de Novet landkaart, in rekening gebracht en kunnen jaarlijks geïndexeerd worden. EFT behandelaren die bij Novet op de landkaart staan, komen in aanmerking voor korting voor nascholingsactiviteiten.

  • Door Novet goedgekeurde supervisoren wordt de mogelijkheid van supervisie aangeboden. De kosten hiervan zijn €50,- incl. btw per supervisiebijeenkomst. 


Vrijstelling

Het komt voor dat potentiële deelnemers elders al EFT trainingen hebben gevolgd. Dit wil niet zeggen dat je dan automatisch een vrijstelling kan krijgen voor een of meerdere blokken. Een van de hoofddocenten bepaalt of je een vrijstelling kunt krijgen. Neem daartoe contact op met de trainer bij wie je de opleiding wilt gaan doen voor verder overleg.


Aanmelden voor de EFT opleiding

Je vindt alle geplande opleidingen met data, locaties en opleiders in Nederland en België in de Agenda. Daar kun je je opgeven per opleiding via het formulier onder de genoemde opleiding. De opleider verstrekt je dan meer informatie over de opleiding, de locatie, intakeformulier en factuur. Zodra de betaling binnen is, ben je verzekerd van een plaats. De opleiding is voor iedereen die goed opgeleid wil worden in EFT. Ook als certificering niet meteen je doel is, ben je van harte welkom. Heb je nog vragen, gebruik dan het formulier op de contactpagina. We verheugen ons erop je in één van onze opleidingen te mogen begroeten!


Voor wie zijn de opleidingen niet zonder meer geschikt?

De opleidingen zijn niet zonder meer geschikt voor mensen met persoonlijkheidsstoornissen (Narcistische PS, Schizoïde PS, Theatrale PS, Schizotypische PS, Meervoudige PS, Borderline), mensen met schizofrenie en psychotische decompensaties in de voorgeschiedenis. Deze mensen kunnen alleen meedoen na overleg (eventueel in overleg met hun behandelaar en een oriënterende EFT-sessie met de opleider). De verantwoordelijkheid voor deelname aan een workshop of opleiding ligt bij de deelnemer en kan nimmer afgewend worden op Novet of haar trainers.
Voor iedere deelnemer geldt: mocht tijdens een opleiding blijken dat persoonlijke problematiek te overheersend aanwezig is, dan kan de opleider besluiten dat verdere deelname niet wenselijk is. Uiteraard volgt dan restitutie voor de resterende blokken.


agenda EFT opleiding Nederland
agenda EFT opleiding België